Tuesday, June 15, 2010

Lemon tart


This is a very simple but absolutely delicious lemon tart



beat eggs


lemon rind

add very soft butter


add sugar

I put wax paper so it wont stick, then spread your pastry

pour the mix into the pastry





place sliced lemons on top
put in oven then cook at 150c till golden brown


let it cool down, slice and enjoy!


Lemon Tart

Ingrédients (for 6 person ) :

- 1 pate "brisée" or Feuilletée –

-150 g or 1 cup of sucre (sugar)-
- 100 g de beurre doux fondu (soft butter)
- 3 Oeufs (Eggs)
- 2 citrons ( lemon zest and juice)

Préparation :

Préchauffer le four à 200°C (Pre-heated your oven)
Mettre la pate dans le moule et piquer avec une fourchette

(put the pastry into your baking dish and prick holes with fork)


Battre les oeufs avec le sucre en poudre jusqu'à l'obtention d'un mélange blanc mousseux avec le mixer (robot) .
(Beat the eggs and the sugar with a mixer until light and fluffy).


Rapper le zest des citrons et puis presser les citrons

(zest your lemons then juice them).


Ajouter le jus de citrons ainsi que le beurre fondu et le zest

(mix the lemon juice, zest and melted butter )


Verser le tout dans le moule sur la pate

(Mix everything together, then pour into pastry and add few thin slices of lemons on the top.)


Enfourner et faire cuire environs 30 min. La préparation doit doré .

(bake for about 30 min until it is golden caramelized)

Voila c'est prèt !


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